Konya Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://ereglimem.meb.k12.tr
Adres : Hacı Memiş Köyü yolu üzeri 500 evler karşısı Ereğli/Konya
VİZYON : Mesleki Eğitim Merkezi olarak; Yurttaşlık bilincine sahip, teknolojik bilgi ve beceriye önem veren; iş disiplinini ve meslek ahlakını ön planda tutan, bulunduğu çevreye önderlik edebilecek, sanayi kuruluşları tarafından tercih edildiği gibi kendi işini de kurabilecek seviyede kalifiyeli bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Mesleki Eğitim Merkezi olarak, Mesleki eğitimin gerekli olduğu her alanda vazgeçilmez bir unsur olmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30 19.00
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER (DOĞALGAZ)
Servis :
Ulaşım : İlçemizden her saat başı Konya´ya otobüs seferleri vardır. İlçe Merkezinden Okulumuza her 10 dk da bir dolmuş vardır.
Yerleşim Yeri : İlçemiz yaklaşık 100.000 nüfuslu şehiri aratmayacak yapıda bir ilçedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 5 km dir. Konya-Ereğli Arası 150 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :